OK_marine_logo
English 
13. jun 2018

Få profesjonelt vedlikehold av dine rensefiskskjul

Oppdrettere opplever ofte hektiske perioder i hverdagen som kan føre til at viktig renhold og vedlikehold av rensefiskskjul gjerne blir nedprioritert. Dette kan føre til dannelse av groe på skjulene, som igjen kan gi dårligere trivsel for rensefisken og gjøre den mindre effektiv som lusespiser.
Service-fra-OK-Marine
For å forenkle og effektivisere hverdagen til oppdrettere kan OK Marine tilby komplette  servicepakker på vask og vedlikehold av rensefiskskjul.
 
Tjenestene innebærer alt fra utsett og skift i merd, til vask, rens, desinfisering og pakking på land. Sammen med vedlikeholdsarbeidet foretar vi også en profesjonell vurdering av skjulenes stand og reparerer eventuelle skader. Samtlige vedlikeholdstiltak blir så loggført i skjulenes individuelle servicehistorikk basert på produksjonsnummer.
 
I tillegg gjør vi en fortløpende kvalitetsvurdering på hvorvidt skjulene bør skiftes ut, og ved behov bistår vi med mottak og frakt til gjenvinning.
 
Innholdet i tjenesten kan tilpasses de individuelle behovene hos hver enkelt oppdretter. Vi kan for eksempel bistå med landbaserte vedlikeholdstjenester som vask, reparasjon, desinfisering og pakking, mens oppdretter selv tar seg av utsett og skift i merd.
 
Som oppdretter skal du uansett være trygg på at vår lange bransjeerfaring sikrer deg god kvalitet og en profesjonell vedlikeholdstjeneste.
 
Kontakt oss idag for en nærmere prat, og vi skreddersyr en pakke tilpasset ditt individuelle servicebehov!
 
Tjenesten tilbys foreløpig ved utvalgte servicestasjoner til Egersund Group.
 
Kontakt OK Marine på
 
info@okmarine.no
+ 47 38 61 05 30
 
OK-Marine-hjelper-deg-velge-riktig-rensefiskskjul
10. mai 2021
Guide: Hva slags rensefiskskjul bør du velge?
feedGOOD
05. mar 2021
- Har tatt fôring av rensefisk til et nytt nivå
catchLICE3
08. okt 2020
Ny lusenot kan halvere utfordringene med lakselus
Bilde%20av%20eldre%20fiskere
06. sep 2020
Slik forbereder du deg til hummerfisket
Merdkant%20Atle
02. jun 2020
OK Marine vokser - overtar 55 prosent av aksjene i Flatsetsund Engineering
Koronavirus
18. mar 2020
INFORMASJON VEDRØRENDE KORONA-UTBRUDDET