Rensefiskspesialisten - Trygg utstyrsleverandør til

HAVBRUK OG FISKERI

FISKERI

Vi er ledende Norsk leverandør av teiner og tilhørende produkter. Våre produkter er kjent for å være effektive kvalitetsprodukter til fornuftige priser.
 
INFO/NETTBUTIKK

HAVBRUK OG RENSEFISKUTSTYR

Vi leverer det du trenger av rensefiskutstyr. Vi har lang erfaring med bruk av rensefisk og rensefiskskjul samt alt tilbehør som trengs rundt dette. Vårt fokus er å være en trygg og effektiv totalleverandør til rensefisken. Vi leverer i Norge og i utland.
INFO/PRODUKTER

OK Marine

ok marine image preview 07 (002)
Vi er ledende kvalitets leverandør av teiner og rensefiskutstyr.

Vi er ledende kvalitets leverandør til teinefiske og havbruksnæringen og vi leverer til fiskere og oppdrettere i hele Europa. I varespekteret vårt har vi fokus på rensefisk og utstyr tilhørende rensefisken som tareskjul, mottakstasjoner og ellers det meste som trengs for at rensefisken skal være effektiv og trives i merden. Vi er Norges største leverandør av teiner og leverer alt du trenger av tilbehør. Finner du ikke det du leter etter på nettsiden, så send oss en henvendelse, så gjør vi hva vi kan for å skaffe det. I tillegg til å bestille i nettbutikken kan du også gjøre din bestilling hos oss via tlf 38 61 05 30 eller sende mail til info@okmarine.no  Du er også velkommen til vårt utsalg på Mjåvann i Kr.sand.
Følg oss på Facebook
© Copyright OK Marine AS
Følg oss på Facebook
© Copyright OK Marine AS