OK_marine_logo
Norwegian (Bokmål) English 
EnkeltGardinskjul_OK-Marine

cleanGOOD gardinskjul, enkelt

Rensefiskskjul
Gardinskjul gir rensefisken et trygt hvile- og oppholdssted, samtidig som de skaper den perfekte arena for lusebeiting. Gardinskjul gjør at du enkelt kan tørke skjul på merdkant for å holde det rent.
Beskrivelse
cleanGOOD er hvor laksen møter den lusebeitende rensefisken. ​I merden trenger rensefisken en plass der den kan hvile seg og skjule seg, og gardinskjul fra OK Marine sørger for dette - samtidig som de skaper den perfekte arena for lusebeiting. 
 

cleanGOOD i korridorer

Vi anbefaler å plassere cleanGOOD i korridorer, da vi har gode erfaringer med og god dokumentasjon på at dette lager den mest effektive møteplassen mellom laks og rensefisk.

Vi anbefaler også å plassere fôrautomaten i nærheten av hovedskjulet. Det er med på å gjøre cleanGOOD til rensefiskens naturlige oppholdssted, hvor den både får maten og desserten (lakselusen) på samme sted.
 

Tørke gardinskjul på merdkant

Gardinskjul er en av våre mest solgte løsninger. Dette prinsippet gjør at du enkelt kan tørke skjul på merdkant for å holde det rent. Det er viktig at skjulene tas opp til tørk før det er for mye groe på skjulene. Se våre animasjonsvideoer for bruk og vedlikehold. Gardinskjulene leveres i forskjellige utførelser (ant. tarestrenger, avstand, taretykkelse osv.).

Vi anbefaler å sette skjulene ut i korridorer i V-form, der avstanden mellom skjulveggene er på ca. 2,5 meter. Da oppnår man nedbremsing av laksen inne i rensefisken sitt miljø, som igjen vil føre til at rensefisken har enkel tilgang når den skal beite lus. 
 

Miljøvennlig

Alle våre rensefiskskjul kan leveres inn til service for vask, reperasjon, desinfisering og pakking. Dette kan gjøres under utsettet eller mellom utsett.

Dersom rensefiskskjulet er utslitt og det er tid for utskiftning tar vi imot våre rensefiskskjul og leverer til gjenvinning. Dette er et tiltak for miljøet og det utstedes miljøregnskap for oppdretterne som leverer rensefiskskjulene våre i retur.
 

Teknisk informasjon

8 tarestrenger10 tarestrenger
Dybde10 m10 m
Total lengde8,75 m9 m
MaterialeArmert PEArmert PE
Taretykkelse140 g. pr. kvm140 g. pr. kvm
Nedlodding pr. tarestreng3 kg3 kg
Avstand mellom tarestrenger1,25 m1 m
Areal pr. m tare7,2 kvm - trippelbrettet7,2 kvm - trippelbrettet
Areal total overflate576 kvm720 kvm
Anbefalt mengde rognkjeks / små leppefisk5760 stk7200 stk
Anbefalt mengde stor leppefisk720 stk900 stk
Ta kontakt med produktansvarlig
Eller send oss en melding og vi tar kontakt med deg
Esben%20M%C3%B8klebust%20Aase_web

Esben Aase

Eller en av våre andre kundeansvarlige
Jonny%20Moegster

Jonny Møgster

Kunde- og produktansvarlig havbruk

+47 99 38 46 39
jonny.mogster@okmarine.no
1234

Erik F. Salvesen

Relaterte produkter
Skjulvasker, hydraulisk
Skjulvasker, hydraulisk
Blåser
Blåser
Synketau
Synketau
Danline flytetau
Danline flytetau