OK_marine_logo
Norwegian (Bokmål) English 
Ventemerd-med-v%C3%A5thavsl%C3%B8ft

catchGOOD ventemerd med våthåvsløft

Gjenfangst og oppbevaring
catchGOOD ventemerd er designet for å minske håndtering av rensefisken.
Beskrivelse
catchGOOD ventemerd med våthåvsløft fra OK Marine er laget for midlertidig oppbevaring av rensefisk under behandling og lignende operasjoner. Ventemerden begrenser håndteringen av rensefisk, så du unngår at fisken påføres skader og stress.
 

Hvorfor velge catchGOOD ventemerd?

Skal rensefisken trives og gjøre jobben sin best, må oppdretteren sørge for god fiskevelferd. Minst mulig håndtering av rensefisken er et godt tiltak for å unngå skader og stress for fisken. Fiskevelferden er noe som OK Marine og våre kunder i havbruket tar på største alvor. Sammen med havbruket har vi derfor utviklet effektivt rensefiskutstyr med dette for øye. catchGOOD ventemerd med våthåvsløft fra OK Marine er designet for å minske håndtering av rensefisken.
 

Ventemerd for midlertidig oppbevaring

Ventemerden er laget for midlertidig oppbevaring av rensefisk under behandling og lignende operasjoner. Våthåvsløftet har tømming i bunn, slik at fisken i ventemerden enkelt settes tilbake der man ønsker den, uten behov for manuell håving. Dette gir mindre håndtering og mindre tidsforbruk, dermed er det bedre for både fiskevelferden og for røkterens produktivitet.
Ta kontakt med produktansvarlig
Eller send oss en melding og vi tar kontakt med deg
Esben%20M%C3%B8klebust%20Aase_web

Esben Aase

Eller en av våre andre kundeansvarlige
Jonny%20Moegster

Jonny Møgster

Kunde- og produktansvarlig havbruk

+47 99 38 46 39
jonny.mogster@okmarine.no
1234

Erik F. Salvesen