OK_marine_logo
Norwegian (Bokmål) English 
cleangood-rensefiskskjul-hovedbilde

cleanGOOD gardinskjul, firedelt

Rensefiskskjul
Gardinskjul gir rensefisken et trygt hvile- og oppholdssted, samtidig som de skaper den perfekte arena for lusebeiting. Gardinskjul gjør at du enkelt kan tørke skjul på merdkant for å holde det rent.
Beskrivelse
cleanGOOD er hvor laksen møter den lusebeitende rensefisken. ​I merden trenger rensefisken en plass der den kan hvile seg og skjule seg, og gardinskjul fra OK Marine sørger for dette - samtidig som de skaper den perfekte arena for lusebeiting. 
 

Tørke gardinskjul på merdkant

Gardinskjulprinsippet gjør at du enkelt kan tørke skjul på merdkant for å holde det rent. På firedelte gardinskjul er tarestrengene delt i fire «panel». Dette designet gjør at du kan trekke 1/4 eller 2/4 av skjulet inn merdkant, så nokkes bunntauet opp og 1/4 (2/4) av skjulet kan da tørkes langs merdkanten eller i egnede daviter, mens de andre 3/4 (2/4) fortsatt henger ute i merd. Det er viktig at skjulene tas opp til tørk før det er for mye groe på skjulene. 
 

Enkel tilgang til lus

Gardinskjulene leveres i forskjellige utførelser (ant. tarestrenger, avstand, taretykkelse osv.). Vi anbefaler å sette skjulene ut i korridorer i V-form, der avstanden mellom skjulveggene er på ca. 2,5 meter. Da oppnår man nedbremsing av laksen inne i rensefisken sitt miljø, som igjen vil føre til at rensefisken har enkel tilgang når den skal beite lus. Se våre animasjonsvideoer for bruk og vedlikehold. Se våre animasjonsvideoer for bruk og vedlikehold.
 

Miljøvennlig

Alle våre rensefiskskjul kan leveres inn til service for vask, reperasjon, desinfisering og pakking. Dette kan gjøres under utsettet eller mellom utsett. 

Dersom rensefiskskjulet er utslitt og det er tid for utskiftning tar vi imot våre rensefiskskjul og leverer til gjenvinning. Dette er et tiltak for miljøet og det utstedes miljøregnskap for oppdretterne som leverer rensefiskskjulene våre i retur.

Teknisk informasjon

Trippelbrettet 250 g
Antall tarestrenger32 stk
Dybde10 m
Total lengde18 m
MaterialeArmert PE
Taretykkelse250 g pr. kvm
Nedlodding pr. tarestreng5 kg
Avstand mellom tarestrenger60 cm
Areal pr. m tare7,2 kvm - trippelbrettet
Areal total overflate2304 kvm
Anbefalt mengde rognkjeks / små leppefisk23040 stk
Anbefalt mengde stor leppefisk2880 stk
Ta kontakt med produktansvarlig
Eller send oss en melding og vi tar kontakt med deg
Esben%20M%C3%B8klebust%20Aase_web

Esben Aase

Eller en av våre andre kundeansvarlige
Jonny%20Moegster

Jonny Møgster

Kunde- og produktansvarlig havbruk

+47 99 38 46 39
jonny.mogster@okmarine.no
1234

Erik F. Salvesen

Relaterte produkter
Skjulvasker, hydraulisk
Skjulvasker, hydraulisk
Taupakke firedelt gardinskjul
Taupakke firedelt gardinskjul
Synketau
Synketau
Danline flytetau
Danline flytetau
Blåser
Blåser