OK_marine_logo
Norwegian (Bokmål) English 

Om oss

OK Marine har levert kvalitetsutstyr til fiske- og havbruksnæringen siden 2008. Vi har hovedsete i Kristiansand, men har representanter i både Sør-, Midt- og Nord-Norge. Vi er også til stede i Skottland, Canada og på Island i samarbeid med vårt søsterselskap AKVA group. 

En del av Egersund Group

OK Marine har opplevd stor vekst siden selskapet ble opprettet og ble i 2011 kåret til Årets Gaselle i Vest-Agder. I 2015 ble vi del av Egersund Group, som er totalleverandør av trålredskaper, oppdrettsnøter og handelsvarer til fiskeflåten, havbruks- og offshorenæringen. Tilhørigheten til Egersund Group har gitt oss et uvurderlig nettverk av kollegaer med lang og variert bransjeerfaring, og har gjort oss i stand til å nå enda bredere ut med våre produkter.

Sammen med våre kunder har vi investert mye tid i produktutvikling. Vi legger vår stolthet i å levere effektive produkter og redskaper med høy kvalitet og jobber hardt hver dag for å være en foretrukket samarbeidspartner innen lusebekjempelse og teinefiske. 
ansatte

Vår visjon

TRYGG LEVERANDØR

Vi skal være en langsiktig aktør som ved hjelp av lønnsom drift, skaper verdier og trygghet for våre kunder, eiere, medarbeidere og leverandører. 
GOOD for fisken - GOOD for deg. I OK Marine mener vi god fiskevelferd er nøkkelen til lønnsom drift.