OK_marine_logo
Norwegian (Bokmål) English 

cleanGOOD rognkjeksskjul

Rensefiskskjul
cleanGOOD rognkjeksskjul er spesielt tilrettelagt for rognkjeks, og gir rognkjeksen den ekstra beskyttelsen den trenger i merden. Rognkjeksskjulet kan brukes både som panel-/kranskjul og gardinskjul.
Beskrivelse
Rognkjeks er ikke en like god svømmer som leppefisken. ​I merden trenger rognkjeksen en plass der den kan hvile seg og skjule seg, dette sørger rognkjeksskjul fra OK Marine for - samtidig som de skaper den perfekte arena for lusebeiting. Kjennskap til lokale forhold, og dyp forståelse av strømmen på lokaliteten, er viktig for å plassere skjulet korrekt.
 

Beholder korridorprinsippet

cleanGOOD rognkjeksskjul er utformet og plassert i korridorer slik at rognkjeksen har mange møtepunkt med laksen og dermed har kort vei når den skal beite lus.
 
Korridorprinsippet er avgjørende for å skape den perfekte arena for lusebeiting. Rognkjeksen får et trygt hvile- og oppholdssted samtidig som den har kort vei til jobb. Det gir en rognkjeks som trives, oppfører seg fint i strøm og som er en effektiv lusespiser.
 

Slitesterkt materiale gir lang levetid

Rognkjeksskjulet trenger lite vedlikehold og kan enkelt tørkes på merdkant for å holdes rent. Begroing er ikke en utfordring med cleanGOOD rensefiskskjul.
 
Bestanddelene er laget av slitesterk PVC som gir lang levetid. Rognkjeksskjulet kan også brettes som en presenning og tar lite lagringsplass.
 

Miljøvennlig

Alle våre rensefiskskjul kan leveres inn til service for vask, reperasjon, desinfisering og pakking. Dette kan gjøres under utsettet eller mellom utsett.
 
Dersom rensefiskskjulet er utslitt og det er tid for utskiftning tar vi imot våre rensefiskskjul og leverer til gjenvinning. Dette er et tiltak for miljøet og det utstedes miljøregnskap for oppdretterne som leverer rensefiskskjulene våre i retur.
 
Fordeler:
  • Gir rognkjeksen nødvendig skjul og hvile
  • Gir rognkjeksen enkel tilgang til korridor
  • Enkel i bruk
  • Lite vedlikehold
  • Laget i slitesterk PVC
  • Har lang levetid
  • Tørkes enkelt på merdkant eller spyles
  • Kan brettes sammen og tar lite lagringsplass
Ta kontakt med produktansvarlig
Eller send oss en melding og vi tar kontakt med deg
Esben%20M%C3%B8klebust%20Aase_web

Esben Aase

Eller en av våre andre kundeansvarlige
Jonny%20Moegster

Jonny Møgster

Kunde- og produktansvarlig havbruk

+47 99 38 46 39
jonny.mogster@okmarine.no
1234

Erik F. Salvesen